Εδώ και τρείς δεκαετίες, η εταιρεία μας έχει επιδείξει μια συνεχή επιτυχυμένη παρουσία στον τομέα των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Βασιζόμενη σε σταθερές αξίες και με στόχο την καλητερη δυνατή εξυπηρέτηση, έχει καθιερώσει τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών στην Κρήτη, απο την ίδυσή της το 1977.

Η συχνή ανακαίνιση του στόλου, το τακτικό σέρβις και ο τεχνικός έλεγχος όλων των οχημάτων εγγυώνται την ασφάλειά σας στο δρόμο, που είναι για μάς η πρώτη προτεραιότητα. Έχοντας εξασφαλίσει αυτό, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υπρεσιών μας, τόσο όσον αφορά στην καλητερη δυνατή κατάσταση των οχημάτων, οσο και στην συνεπή παράδοση και παραλαβή τους. Αφου επιβεβαιώσετε την κράτησή σας, το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας συναντήσει στο σταθμό άφιξής σας και να σας παραδώσει τα κλειδιά οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Το ίδιο ισχυει και για την παραλαβή. Επιπλέον, η αποτελεσματική διαχείρηση και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να διατηρουμε τις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε τα αυτοκίνητά μας, να ελέγξετε τις τιμές μας και εφόσον επιθυμείτε, να κάνετε μία κράτηση. Θα χαρουμε επίσης να λάβουμε τα σχόλια σας για την ιστοσελίδα μας, ή τις εντυπώσεις σας εάν υπήρξατε πελάτης μας στο παρελθόν. Πιστεουμε οτι πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης των υπηρεσιών μας και η συνεισφορά σας σε αυτό είναι ανεκτίμητη.

Με εκτίμηση, 

Παύλος Σεληνιωτάκης 
Λεωφόρος Ικάρου 17,
Ηράκλειο Κρήτης 713 07
Τηλ. : +30 (2810) 330627
Ε-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

© Copyright 2014-2023 Eurocreta S.A. | All Rights Reserved | Powered by ICONIX