1. Πώς μπορώ να ελέγξω αν η κράτησή μου έχει γίνει;

Αφού έχετε κάνει την κράτησή σας, θα σας σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης ενημερώνοντας σας για τον κωδικό κράτησης, την τελική τιμή καθώς και για κάθε άλλη πληροφορία σχετικά με την ενοικίαση σας.

2. Μπορώ να αλλάξω την κράτηση μου;

Ναι. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτηση σας μέχρι και 48 ώρες πριν την παραλαβή του οχήματος σας.

3. Τι θα συμβεί αν θέλω να παρατείνω την ενοικίαση για περισσότερες μέρες;

Εάν θέλετε να παρατείνετε την διάρκεια ενοικίασης του οχήματος σε σχέση με την περίοδο που είχε καθοριστεί εξ’ αρχής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της εταιρείας μας.

4. Ποια είναι η Πολιτική Καυσίμων;

Επιστρέφετε το ενοικιαζόμενο όχημα με την ίδια ποσότητα καυσίμου με την οποία το παραλάβατε. Σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με λιγότερη ποσότητα, θα χρεωθείτε για την υπολειπόμενη ποσότητα καυσίμου. Ενώ, αν το όχημα επιστραφεί με περισσότερη ποσότητα καυσίμου, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

5. Μπορώ να παραλάβω το όχημα από το αεροδρόμιο;

Εάν στην κράτηση σας έχετε επιλέξει να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο όχημα από αεροδρόμιο, τότε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων για να σας παραδώσει το όχημά σας. Παρακαλούμε, μη ξεχάσετε να δηλώσετε στην κράτηση σας τον κωδικό αριθμό της πτήσης σας, ώστε ο εκπρόσωπος την εταιρείας μας να σας περιμένει σε περίπτωση που η άφιξή σας έχει καθυστέρηση.

6. Ποια είναι η πολιτική σας σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μου;

Εάν η κράτηση σας ακυρωθεί τουλάχιστον 48 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα παραλαβής του οχήματος, τότε όλα τα χρήματα σας επιστρέφονται. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν η κράτησή σας ακυρωθεί σε λιγότερο από 48 ώρες, τότε δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

© Copyright 2014-2024 Eurocreta S.A. | All Rights Reserved | Powered by ICONIX